ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد آرامش در بازار خودرو‌های داخلی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت خرید بیش از ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خراسان رضوی وزیر کار: منابع برای پرداخت کالابرگ ۴ دهک به خزانه ارسال شد | امیدواریم کالابرگ هرچه سریع‌تر پرداخت شود راهکار‌هایی برای اصلاح قبض برق و ثبت اطلاعات مشترکان تهرانی تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | زنجیره فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟ میزان رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد | کدام بخش‌ها بیشترین سهم را داشتند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت | تعادل بازار روغن تا ۲۰ روز آینده ترفند برخی شرکت ها برای فروش روغن به بنکداران و تشدید گرانی در بازار | روغن به شرط خرید کالاهای دیگر! بررسی ابزار‌های نوین مالی در کمیته فقهی بورس خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتند | انتقاد خودروسازان از استناد‌های غیرقانونی وزارت صمت در اصلاح قیمت خودرو طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم در شهرستان مشهد از مرز ۵۸ هزار تن گذشت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه روند قیمت دلار را تغییر داد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افزایش مستمری‌ها از تیرماه ۱۴۰۴، فرصتی برای بیمه‌شدگان صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نظام بانکی در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مشاغل خانگی کم‌کاری می‌کند فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد + جزئیات قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | یک کیلو سیب‌زمینی چند؟
سرخط خبرها

قیمت مرغ، همچنان بالاتر از نرخ قانونی| وعده مسئولان: بازار مرغ طی روز‌های آینده ساماندهی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۳۰۶۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
قیمت مرغ، همچنان بالاتر از نرخ قانونی| وعده مسئولان: بازار مرغ طی روز‌های آینده ساماندهی می‌شود
نوسانات قیمت مرغ گرم که از اواسط فروردین ماه رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفت و تا کمیابی و نایابی مرغ هم ادامه پیدا کرد در همان آغاز روز‌های سال نو شوک جدیدی به بازار اقلام پروتئینی و البته مصرف کنندگان وارد کرد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش میدانی خبرنگار ما از فروشگاه‌های عرضه مرغ درسطح شهر مشهد نشان از نوعی بهم ریختگی در جریان عرضه مرغ نشان می‌دهد، در برخی مغازه‌ها عرضه مرغ به قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان به میزان اندک، در برخی مغازه‌ها فروش مرغ به قیمت ۸۵ هزار تومان، در برخی مغازه‌ها نبود مرغ و اتمام موجودی و در برخی مغازه‌ها صرفا عرضه مرغ قطعه بندی شده آنهم به قیمت‌های بیش از ۸۵ و ۹۰ هزار تومان قابل مشاهده است.
در چنین شرایطی مرغ منجمد هم در بازار به گفته برخی مشتریان ناموجود شده است و تلاش‌های خبرنگار ما برای برقراری ارتباط با مدیرکل پشتیبانی دام خراسان رضوی ناموفق بود تا روشن شود آیا مشکل بازار مرغ حل شده که عرضه مرغ منجمد در دست انداز افتاده است یا موجودی مرغ منجمد پایان یافته است.
تا پیش از این قیمت اغلب اقلام و کالا‌های مصرفی در خراسان رضوی در حوزه کشاورزی و مواد پروتئینی به دلیل کنترل و مدیریت مطلوب همیشه کمتر از میانگین کشوری بوده است و همین امر به خصوص در زمینه اقلام پروتئینی مانند مرغ موجب شده تا برخی تولیدکنندگان با استفاده از امکانات تولید در خراسان رضوی، محصول نهایی خود را با هدف کسب سود بیشتر از استان خارج کنند.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی دارای هزار و ۵۸۰ واحد تولید کننده مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه است که به نسبت سال‌های گذشته رشد یافته، اما حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد این ظرفیت در حال حاضر فعال است.

ورود روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن گوشت مرغ به بازار

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در این زمینه به خبرنگار شهرآرانیوز افزود: با ورود محصول جوجه ریزی فروردین ماه به بازار کم کم شاهد افزایش روند تولید مرغ گرم در بازار هستیم.
حسن جعفری با بیان اینکه هم اکنون روزانه به صورت میانگین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن مرغ گرم وارد بازار می‌شود به این معنا که برخی روز‌ها تا ۶۰۰ تن هم کشتار طی نیمه اردیبهشت تاکنون داشته‌ایم، افزود: میزان کشتار رو به افزایش است و با توجه به تامین انجام شده انتظار می‌رود رعایت نرخ عرضه مرغ به میزان کیلویی ۷۳ هزار تومان کاملا شدنی باشد.
وی تاکید کرد: هرگونه افزایش از این مبلغ قطعا و حتما با تبعات همراه است.

خراسان رضوی هنوز در انتظار توازن تولید مرغ در کشور

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه تولید در سطح کشور درحال رسیدن به توازن است، گفت: برخی استان‌ها به عنوان تولید کنندگان مرغ زنده تامین کننده سایراستان‌ها هم هستند که خراسان رضوی جزو این استانهاست بنابراین با افزایش روند تولید در سطح کشور نرخ فروش مرغ زنده و گوشت مرغ در حال رسیدن به یک توازن و تعادل است.
ناصر شعربافیان گفت: هنوز در برخی استان‌های کشور برای جبران کمبود مرغ ناشی از کاهش جوجه ریزی اسفندماه پارسال در حال ورود مرغ زنده هستند.
وی تاکید کرد: البته در چنین شرایطی با توجه به افزایش قانونی نرخ مرغ هرگونه گران فروشی بالاتر از نرخ‌های توافقی اعلام شده اعم از مرغ زنده حداکثر تا کیلویی ۵۲ هزار تومان و گوشت مرغ به قیمت ۷۳ هزار تومان پیگرد قانونی دارد و با متخلفان شدیدا برخورد می‌شود.
وی در خصوص نظارت جهاد کشاورزی بر بازار گفت: بازرسان نظارت شبانه روزی بر بازار مرغ و عرضه خارج از نرخ تعیین شده در این رابطه دارند.
شعربافیان گفت: مردم نگران نباشند تولید گوشت مرغ در کشور رو به بهبود است و مشکلاتی که طی بیشاز ۱۰ روز گذشته تجربه شد در حال برطرف شدن است.

افزایش تدریجی کشتار مرغ در خراسان رضوی

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز با اشاره به آغاز روند صعودی تولید و توزیع مرغ گرم جوجه‌ریزی فروردین ماه به بازار استان، گفت: طی روز‌های آینده با افزایش کشتار شاهد برطرف شدن مشکلات فعلی در بازار و توازن قطعی در تامین مرغ هستیم.
محمدمهدی یعقوب‌زاده افزود: در طول فروردین ماه امسال مجموعا هفت میلیون و ۱۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان ثبت شده است که ورود مرغ تولیدی این میزان جوجه ریزی در استان به قیمت توافقی جدید عرضه می‌شود.
این مسوول گفت: روزانه به طور متوسط ۵۰۰ تن گوشت مرغ کشتار و در بازارعرضه می‌شود که این میزان معادل و مشابه میزان مصرف است.
یعقوب زاده بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر تامین مرغ گرم بدون هیچ مشکلی در حال انجام است و طی روز‌های آینده روند تولید افزایش هم خواهد داشت.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سه میلیون و ۸۷ هزار قطعه جوجه ریزی تا پایان ۱۳ اردیبهشت ماه در استان محقق شده است که پیش بینی داریم تا پایان ماه نسبت به فروردین گذشته افزایش مطلوبی داشته باشد.

توزیع مرغ منجمد متفاوت از گذشته

رییس جهاد کشاورزی شهرستان مشهد نیز در این زمینه گفت: توزیع مرغ منجمد باتوجه به افزایش میزان کشتار مرغ با هدف جلوگیری از برهم زدن تعادل رو به شکل‌گیری در بازار مرغ و البته حفظ ذخایر استان در این زمینه با مدیریت و رویکرد جدید همراه است، بنابراین توزیع در واحد‌های صنفی متوقف شده و خودرو‌های سیار روزانه در ۱۰ نقطه مشهد اقدام به توزیع می‌کنند.
محمد میری دیسفانی بیان کرد: در این راستا روزانه بین ۳۰ تا ۵۰ تن مرغ منجمد در بازار مشهد توسط خودرو‌های سیار توزیع می‌شود.
میری کم وکیف عرضه مرغ منجمد را در بازار طبق تصمیم کارگروه تنظیم بازار در حال اجرا دانست و افزود: جهاد کشاورزی هر روز ۱۰ نقطه عرضه این کالا را اعلام می‌کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مرغ در مراکز عمده توزیع به قیمت کیلویی ۷۳ هزار تومان موجود و قابل خرید است، در خصوص نبود مرغ و گرانی آن در مغازه‌های سطح شهر گفت: جهاد کشاورزی متولی تامین و توزیع در مراکز عمده است و مغازه‌ها و فروشگاه‌های عرضه کننده مرغ به صورت خرده فروشی احتمالا خرید گران تری دارند و قیمت عرضه آنان قطعا بالاتر است که به مرور حل می‌شود.
وی در حالی وضعیت بازار مرغ مشهد را آرام و بدون مشکل تامین توصیف کرد که هنوز گران فروشی در اصناف عرضه کننده مرغ خارج از نرخ متعارف در حال انجام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->